Receptionist
Anette Roos: Jag bor strax utanför Sävsjö i Norra Ljunga med min man Roger. Vi har tre pojkar och för ett år sedan fick vi vårt första barnbarn.
Som barn/tonåring växte jag upp på en gård med hästar, kor, katt och hund.
Jag arbetade som dräng under mina lov som tonåring så djurintresset har jag alltid haft. Nu har vi tre hundar av rasen boxer och en katt. Vi ställer ut våra hundar och tävlar lydnad och bruks med dem. Jag är utbildad allmänlydnads instruktör och håller kurser på Sävsjö brukshundklubb. Fritiden ägnar jag gärna på appell planen för lite lydnad eller i skogen för spårarbete med våra hundar.
Fysioterapeut/Djurvårdare
Joanne Schinner: Jag bor strax utanför Sävsjö i Kännestubba. Jag har arbetat många år med djur. Jag började med ett forskningsprojekt under min tid vid universitetet BOKU i Wien. På Wolf Science Center arbetade jag med vuxna vargar och hundar. Jag fortsatte att arbeta med hundar i norra Finnland där jag tränade Alaskan Huskies för slädracing. Jag är utbildad till fysioterapeut vid College of Animal Physiotherapy in England och är medlem av The International Association of Animal Therapists (IAAT). Jag har hästar, hundar, två katter och höns. På min fritid tävlar jag i beridet bågskytte.
                                                                             Hemsida copyright Sävsjö Veterinärklinik 
                                                             Ansvarig hemsida Helena Mann
Sävsjö Veterinärklinik
Sibbarp 1
576 91 Sävsjö
Doublcl      Tel. 0382-61140
Stolt Sponsor av Nattvandrarna Sävsjö
&
Aktiv Skola Sävsjö
Tel: 0382-61140  
e-mail:info@savsjovet.se