Veterinär sökes till vårt glada gäng i Sävsjö

Sävsjö Veterinärklinik är en mindre smådjusklinik som idag ligger strax utanför Sävsjö men som i höst kommer flytta till nybyggda, större lokaler inne i Sävsjö.

Vi är en mindre klinik som lägger stort fokus på kundbemötande. Vi är idag 3 veterinärer och 4 djurvårdare/sköterskor. Kliniken är utrustad med digitalröntgen, modern narkosutrustning med övervakning, labb-IDEXX och ultraljud. En av våra veterinärer utbildar sig för specialistkompetens i hunden och kattens sjukdomar. På kliniken jobbar hon främst med ultraljud, hjärtpatienter och hältutredningar. Vår andra veterinär har lång erfarenhet inom hud och läser till ESAVAs certificate of dermatology.  På vår operationsavdelning utför vi de flesta typer av mjukdelskirurgi. Vi har inga inneliggande patienter. Vi remitterar dessa fall till närliggande djursjukhus. Vi har ett gott samarbete med klinikerna i närområdet.

Vi söker dig som vill jobba med smådjur på deltid. Du kommer främst jobba med poliklinik men upplägget kan diskuteras. Det finns möjlighet för nyexaminerad kollega att få stöttning och back-up.

Vi erbjuder en tjänst på 40-60% beroende på hur mycket du vill jobba. Arbetet kommer vara lagt till 2 eller 3 dagar i veckan mellan kl. 8-17. Ingen jourverksamhet.

Ett intresse för tänder är fördelaktigt men absolut inget krav. Då vi planerar att bygga upp vår tandavdelning finns det möjlighet att bli ansvarig för och forma denna avdelning.  

Kontakta Helena för mer information.


Ansökan med CV skickas till:
helena.mann@savsjovet.se
Vill du jobba
hos oss?
                                                                             Hemsida copyright Sävsjö Veterinärklinik 
                                                             Ansvarig hemsida Helena Mann
Foto på sidorna av DuoStudio, Emmy Alexandersson & Petra Väljä
Sävsjö Veterinärklinik
Sibbarp 1
576 91 Sävsjö
Tel: 0382-61140  
e-mail:info@savsjovet.se      
Ansvarig hemsida: H.Mann

 0382-61140

0382-61140