Receptionist
Anette Roos: Jag bor strax utanför Sävsjö i Norra Ljunga med min man Roger. Vi har tre pojkar och för ett år sedan fick vi vårt första barnbarn.
Som barn/tonåring växte jag upp på en gård med hästar, kor, katt och hund.
Jag arbetade som dräng under mina lov som tonåring så djurintresset har jag alltid haft. Nu har vi tre hundar av rasen boxer och en katt. Vi ställer ut våra hundar och tävlar lydnad och bruks med dem. Jag är utbildad allmänlydnads instruktör och håller kurser på Sävsjö brukshundklubb. Fritiden ägnar jag gärna på appell planen för lite lydnad eller i skogen för spårarbete med våra hundar.
Djursjukskötare
Shanaz Sandberg: Jag är legitimerad djursjukskötare med många års erfarenhet från små, medelstora och stora kliniker och har även legitimation i Norge. Jag har arbetat på Sävsjö Veterinärklinik sedan 2012 och jag delar min tid mellan kliniken i Sävsjö och Blå Stjärnans Djursjukhus i Göteborg där jag jobbar i huvudsak som narkossköterska.
Mitt specialområde är anestesi och analgesi, dvs narkos och smärtlindring, där jag har vidareutbildat mig och innehar också ett Nurses Certificat in Anaesthesia efter examen på European School of Veterinary Postgraduate Studies. Jag arbetar även med akutvård samt beteende hos framförallt hund. Jag har studerat etologi, beteendebiologi samt beteendemedicin vid bland annat Linköpings universitet och European School for Advanced Veterinary Studies. Fritiden ägnas åt att umgås med maken och träna tävlingslydnad och bruks med en av våra två hundar.
Djurvårdare
Sanna Jönsson:
Jonathan Ahnström:
                                                                             Hemsida copyright Sävsjö Veterinärklinik 
                                                             Ansvarig hemsida Helena Mann
Sävsjö Veterinärklinik
Sibbarp 1
576 91 Sävsjö
Doublcl      Tel. 0382-61140
Tel: 0382-61140  
e-mail:info@savsjovet.se