Djurvårdare
Jonathan Ahnström:
Djurvårdare steg 3
Jag gick min djurvårdarutbildning på distans och började sedan jobba här i Sävsjö 2018. Sedan dess har jag vidareutbildat mig inom bland annat bilddiagnostik och nu fått mitt steg 3 certifikat. På kliniken jobbar jag framförallt på operationsavdelningen och med vår hudveterinär Sara. Jag bor centralt i Sävsjö tillsammans med min sambo, våra två hundar och två katter.

Personal

Anette Roos: Djurvårdare steg 1
Jag bor strax utanför Sävsjö i Norra Ljunga med min man Roger. Vi har tre pojkar och 5 barnbarn.
Som barn/tonåring växte jag upp på en gård med hästar, kor, katt och hund.
Jag arbetade som dräng under mina lov som tonåring så djurintresset har jag alltid haft. Nu har vi nu en hund av rasen boxer och två maincoonkatter. Vi ställer ut våra hundar och tävlar lydnad och bruks. Jag är utbildad allmänlydnads instruktör och håller kurser på Sävsjö brukshundklubb. Fritiden ägnar jag gärna på appell planen för lite lydnad eller i skogen för spårarbete. På kliniken jobbar jag med administration och som djurvårdare.
Åsa Ribbholm: Djurvårdare steg 2
Jag och min man har två barn och vi bor i villa i Sävsjö. Jag är uppväxt på landet och har alltid varit intresserad av djur och natur (jakt och fiske)  Jag gick Naturbruksgymnasium i Segerstad, där blev jag utbildad djurvårdare. Därefter jobbade jag några år med hästar både utomlands och här hemma i Sverige, mest med tävlingshästar och unghästar.
Har jobbat på Granngården i 13 år och ansvarat för foder och djurartiklar för både häst och hund. Jag är utbildad djurvårdare med utökad nivå. Mitt ansvar på kliniken är receptionen, foderrådgivning, kloklipp, suturtagning m.m.
                                                                             Hemsida copyright Sävsjö Veterinärklinik 
                                                             Ansvarig hemsida Helena Mann
Foto på sidorna av DuoStudio, Emmy Alexandersson & Petra Väljä
Sävsjö Veterinärklinik
Västra Järnvägsgatan 33 C
576 36 Sävsjö
Tel: 0382-61140          mail:info@savsjovet.se      
Ansvarig hemsida: H.Mann

 0382-61140

0382-61140