Anette Roos: Jag bor strax utanför Sävsjö i Norra Ljunga med min man Roger. Vi har tre pojkar och för ett år sedan fick vi vårt första barnbarn.
Som barn/tonåring växte jag upp på en gård med hästar, kor, katt och hund.
Jag arbetade som dräng under mina lov som tonåring så djurintresset har jag alltid haft. Nu har vi tre hundar av rasen boxer och en katt. Vi ställer ut våra hundar och tävlar lydnad och bruks med dem. Jag är utbildad allmänlydnads instruktör och håller kurser på Sävsjö brukshundklubb. Fritiden ägnar jag gärna på appell planen för lite lydnad eller i skogen för spårarbete med våra hundar.
Shanaz Sandberg: Jag är legitimerad djursjukskötare med många års erfarenhet från små, medelstora och stora kliniker och har även legitimation i Norge. Jag har arbetat på Sävsjö Veterinärklinik sedan 2012 och jag delar min tid mellan flera kliniker. Jag jobbar i huvudsak som narkossköterska.
Mitt specialområde är anestesi och analgesi, dvs narkos och smärtlindring, där jag har vidareutbildat mig och innehar också ett Nurses Certificat in Anaesthesia efter examen på European School of Veterinary Postgraduate Studies. Jag arbetar även med akutvård samt beteende hos framförallt hund. Jag har studerat etologi, beteendebiologi samt beteendemedicin vid bland annat Linköpings universitet och European School for Advanced Veterinary Studies. Fritiden ägnas åt att umgås med maken och träna tävlingslydnad och bruks
.
Djurvårdare
Jonathan Ahnström:
Åsa Ribbholm: Jag heter Åsa Ribbholm, 44 år och bor i Sävsjö. Vi har två barn och bor i villa i Sävsjö. En tjej på 14 år och en kille på 10 år. Jag är uppväxt på landet och har alltid varit intresserad av djur och natur (jakt och fiske)  Jag gick Naturbruksgymnasium i Segerstad, där blev jag utbildad djurvårdare. Därefter jobbade jag några år med hästar både utomlands och här hemma i Sverige, mest med tävlingshästar och unghästar.
Har jobbat på Granngården i 13 år och ansvarat för foder och djurartiklar för både häst och hund. Jag är utbildad djurvårdare med utökad nivå, och har jobbat här på kliniken i 3 år . Mitt ansvar på kliniken är receptionen , foderrådgivning, kloklipp, suturtagning. mm

Personal

Anette Roos: Jag bor strax utanför Sävsjö i Norra Ljunga med min man Roger. Vi har tre pojkar och 5 barnbarn.
Som barn/tonåring växte jag upp på en gård med hästar, kor, katt och hund.
Jag arbetade som dräng under mina lov som tonåring så djurintresset har jag alltid haft. Nu har vi nu en hund av rasen boxer och två maincoonkatter. Vi ställer ut våra hundar och tävlar lydnad och bruks. Jag är utbildad allmänlydnads instruktör och håller kurser på Sävsjö brukshundklubb. Fritiden ägnar jag gärna på appell planen för lite lydnad eller i skogen för spårarbete. På kliniken jobbar jag med administration och som djurvårdare.
Åsa Ribbholm: Jag och min man har två barn och vi bor i villa i Sävsjö. Jag är uppväxt på landet och har alltid varit intresserad av djur och natur (jakt och fiske)  Jag gick Naturbruksgymnasium i Segerstad, där blev jag utbildad djurvårdare. Därefter jobbade jag några år med hästar både utomlands och här hemma i Sverige, mest med tävlingshästar och unghästar.
Har jobbat på Granngården i 13 år och ansvarat för foder och djurartiklar för både häst och hund. Jag är utbildad djurvårdare med utökad nivå. Mitt ansvar på kliniken är receptionen , foderrådgivning, kloklipp, suturtagning. mm
Leg. Djursjukskötare
Linda Andersson:
                                                                             Hemsida copyright Sävsjö Veterinärklinik 
                                                             Ansvarig hemsida Helena Mann
Foto på sidorna av DuoStudio, Emmy Alexandersson & Petra Väljä
Sävsjö Veterinärklinik
Västra Järnvägsgatan 33 C
576 36 Sävsjö
Tel: 0382-61140          mail:info@savsjovet.se      
Ansvarig hemsida: H.Mann

 0382-61140

0382-61140